Следвайте Гласове в Русия ще направи всичко възможно, за да сложи

...
Следвайте Гласове в Русия ще направи всичко възможно, за да сложи
Коментари Харесай

Путин: Русия е готова да направи всичко, за да сложи край на конфликта в Украйна възможно най-скоро

Следвайте " Гласове " в 
Русия ще направи всичко допустимо, с цел да постави завършек на украинския спор, само че Киев отхвърля да договаря и се надява да реши казуса по боен път. Това съобщи съветският президент Владимир Путин в петък, 16 септември.

" Ще създадем всичко допустимо всичко това да бъде прекъснато допустимо най-скоро ", съобщи той на среща с индийския министър-председател Нарендра Моди в границите на срещата на върха на Шанхайската организация за съдействие (ШОС).
Руският водач акцентира, че управлението на Украйна е декларирало, че се отхвърля от преговорния развой.  " Тя съобщи, че желае да реализира задачите си с военни средства ", изясни Путин.
В същото време съветският президент съобщи, че е осведомен с позицията на Индия по спора в Украйна и с опасенията на страната по отношение на него.

Срещата на върха на ШОС стартира на 15 септември в Самарканд. Лидерите на страните, участващи в срещата на върха, разискват световното икономическо възобновяване, продоволствената и енергийната сигурност, както и присъединението на нови членове.
На 11 септември съветският външен министър Сергей Лавров напомни, че съветската страна не се отхвърля от преговорния развой с Киев, само че колкото по-дълго Украйна отсрочва този развой, толкоз по-трудно ще се договаря.
На 7 септември съветският водач назова даването на помощ на жителите на Донбас обвързване на Русия. Той акцентира, че Русия не е изгубила нищо от съветската специфична интервенция за отбрана на Донбас, а е укрепила своя суверенитет.
Преди това, на 1 септември, Путин дефинира задачата на специфичната интервенция като прекъсване на войната на Киев против сънародниците му. Освен това, сподели той, след преврата управляващите основават мощен антируски анклав в днешна Украйна, който заплашва непосредствената сигурност на самата Русия.
На 24 февруари Русия стартира специфична интервенция за отбрана на Донбас. Решението беше взето на фона на утежняването на обстановката в района вследствие на обстрела от страна на украинските военни.
Източник: iz
 
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР